luni, 22 martie 2010

Iubesc, deci exist!!!Traiesc de-o viata balansandu-ma intre decizii contrare, ma invart intr-un univers de contraste. Aleg mult si culeg prost. Tanjesc sa invat regulile comparatiei sanatoase, dar nu izbutesc sa diferentiez binele de mai bine, raul de mai putin rau. In vreme ce altii traiesc in parul vietii, eu merg, indarjit, in raspar.
Ma incapatanez sa iubesc femei pe care le vreau smulsi din lumi ce-mi sunt pe de-a-ntrgul straine si, dupa nesfarsite luni de plans si truda, ma fulgera durerea ca n-as putea vietui nici o singura zi langa cea pe care am luptat s-o imblanzesc.
E tarziu, mi-e frica de nopti fara imbratisare, dar ma mandresc mai departe cu gandul frumos ca nu stiu sa iert, ca nu pot sa uit. Ma invart ametitor intr-un univers de contraste, dar n-am curajul sa opresc planeta, nu-ndraznesc sa vreau sa cobor. E primavara. E frig. E frumos."Dincolo de bine, dincolo de rau. Despre iubire"

Un comentariu:

  1. iubirea nu vine cand vrei si nu pleaca atunci cand te'ai saturat de ea...e o pacoste:))...dar totusi o pacoste placuta (la inceput:P)

    RăspundețiȘtergere

Zi ceva!