Cinemateca

In cautarea lu' Malone Muistu'


Buna! Ce faci? (cel mai nou si poate cel mai bun film romanesc din ultimii 20 de ani)

Regia
Alexandru Maftei

Cu
Ionel Mihăilescu, Dana Voicu

„Bună! Ce faci?”, comedia romantică pe care publicaţia americană „Variety” o aprecia ca fiind „o gură de aer proaspăt”
Un film romanesc atipic isi face aparitia in peisajul cinematic primavaresc si ceea ce e mai important e ca starneste zambete. E o comedie cu adolescenti mai uschita, in genul celor americanesti, dar parca nu chiar atat de grosolana. Buna!Ce faci? ii apartine regizorului Alexandru Maftei (a lucrat si la serialul TV Lombarzilor 8) si spune doua povesti: una a tanarului Vladimir aflat in plina descoperire a sexualitatii si una a parintilor sai, aflati in plina descoperire a... internetului si a infinitelor sale posibilitati. Filmul a provocat deja reactii interesante, chiar azi in Bucuresti se desfasoara o dezbatere pe tema "Ce urmeaza in filmul romanesc?" intre criticii Andrei Gorzo si Mihai Chirilov la Hollywood Multiplex din Mall Vitan (ora 13). In Bacau filmul va ajunge intre 11 – 17 martie, la Cinema City, ofcors. Traier:
Călătoriile lui Gulliver

"O comedie de proportii gigantice" ... Nu prea. Jack Black inca odata reuseste sa "faca" o comedie de unul singur. Pe langa Jack Black am mai remarcat`o si pe Emily Blunt(singura pe care am mai remarcat`o) care joaca sa zicem ok. .nu este o comedie extraordinara , si nu cred ca trebuia sa fie neaparat 3D , dar are cateva faze foarte amuzante.

Singura parte buna a filmului este trailer-ul:))


Dar in concluzie, intotdeauna a fost fascinant realizarea unei pelicule,cu actori sau animatie,dupa romanul lui JONNATHAN SWIFT.