Romanii au talent

Alexandra Craescu

Stefan Banica jr. feat. Alexandra Craescu - strange-ma in brateVama Veche feat. Alexandra Craescu - zmeulPetruta Cecilia Küpper

Tipic romanesc...valorile noastre pleaca si sunt apreciate de straini in timp ce noi promovam oameni ca Guta , Salam si altii...Respect imens pentru Petruta si mult noroc in continuare...asa am fost si asa vom ramane mereu un neam plin de valori si frumusete doar ca nu vom invata niciodata se le apreciem si sa le promovam...Ne vom trezi intr-o zi cu romani care vin doar in vizita in romania si cu altii care nu se mai intorc niciodata! Pacat!

Am sa pun doar 2 filmulete cu Petruta Cecilia Küpper, dar pt cei interesati, la o simpla cautare pe Youtube, vetei gasi mult mai multe care sa va aline sufletele si sa va faca mandri ca sunteti roamani, oriunde ati fi.

Asa a inceput!Apoi a devenit simbolul Romaniei in GermaniaAndreea Olariu

O fetita de 14 ani ridica la cote inalte mandria romanilor din Italia, dupa ce a castigat Premiul juriului in concursul “Io Canto”, difuzat de postul TV italian, Canale 5. Concursul cauta copii absolut senzationali prin talentul lor muzical. Unul dintre acesti copii este romanca Andreea Olariu, care dupa prestatia ei in acest concurs, a ingenuchiat la propriu audienta italiana. La noi au ajuns abia acum, cand Andreea a fost deja declarata castigatoare, sonoritatile concursului de mare popularitate “Io Canto”. Romanca a trecut cu gratie de fiecare etapa, de aceea va invitam sa descoperiti cateva dintre cele mai frumoase prestatii ale sale si cu siguranta aceasta fata va va emotiona enorm.

La 12 ani, alaturi de Mihai TraistariuIar acum la 14 ani, in finala conursului "Io Canto" Andreea Olariu - I Surrender
"Io Canto" Andreea Olariu si Kyle Lowder
Alexandra Stan - De-ai fi tu salcie la mal (live la Morning Zu) Superb