sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Povestea unui vis de toamna

 Povestea unui vis de Toamna, E foarte dimineata si gandul la tine nu ma lasa sa dorm, ma trezesc, trag draperiile si incep sa-ti/mi scriu.... existi sau esti doar o naluca de noapte, existi sau esti visul tineretii mele.... 999 de intrebari fara raspuns.
Aici ploua tot timpul, e anonimpul proilor pretutindeni, dar aici e toamna tot timpul... cerul este inorat si uite, prima picatura de ploaie imi bate in geam... as fi vrut sa fii tu... sa vii si sa-mi alini singuratatea... sa ma ma mangai si sa te joci prin parul meu sa ma strangi in brate tare tare si sa nu ma mai lasi niciodata.... 
Sa fii aici...


 act 1
 Azi nu mai e nimeni, sunt doar eu. Sunt inconjurat de atatea persoane si totusi ma inec in singuratatea mea. Sunt doar eu, si ingerii din cer. Vroiam sa evadez caci peretii camerelor ma strangeau precum un sicriu. Nu aveam pe nimeni langa mine sa ma mangaie. Afara adia un vant racoritor, era innorat dar eu nu eram langa ea se ne jucam impreuna acolo sus in spatele norilor. Vroiam sa evadez...nu, nu voiam sa mai dorm inca o nopate fara ea. Toata linistea aceea ma omora cu picaturi mici de venin, ma facea sa ma cred nebun. Ma zbateam in agonia paranoiei mele.

 act 2
Nu fac nimic alceva decat sa ma gandesc la tine, ce gand ciudat... " Daca ar cadea cate o stea de fiecare data cand ma gandesc cu dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer.
Daca deseara te vei uita la cer si nu vei vedea nici o stea, sa stii ca este din vina ta, pentru ca m-ai facut sa te indragesc atat de mult.... "

act 3
Ramasite am ramas doar noi sub cerul neputintei si privim la cerul ce-a ramas fara de stele, la luna palida ce-si striga in ajutor surori! Am ramas doar noi si umbra perfida a unei nopti ce vrea sa ne cuprinda sufletele pt vecie! Carari nenumarate, drumuri sir se zaresc acum in fata mea si tu ma indemni neincetat sa le urmez dar.... Te-ai intrebat pleca-va trupul sau sufletul meu pe vecie???
\"stai\"imi spune cumva sufletul, nu lua calea propiei pierzanii, lecuiesteti sufletul si lasa timpul sa iti vindece ranile. Am ramas doar noi , caci trupurile noastre au incetat a mai existasi se lasa degradate, dar am ramas noi si iubirea ce ne-o purtam care e mai puternica ca oricand. Sufletul imi va fi gol precum desertul fara tine, e un pariu, un joc... vom castiiga amandoi sau vom pierde impreuna!

 Act 4

Un inger priveste la cer..
Sa sper.. Sa nu mai sper...
Undeva in departare
Zaresc ceva !
Sa fii tu oare ?
Nu , e altcineva...
Si stau la sfat cu ingerii
Si te astept pe tine,
Dar tu de mult timp esti plecata
Cred c-ai uitat de mine...
Un inger insa sta deoparte...
M-am dus la el si l-am privit
Era cea mai draga fiinta
Erai tu, inger indragostit!!!

 Ce vis nebun! 

Pentru tine, pentru ca ma faci sa zambesc dimineata, pentru ca vreau sa te astept in fiecare seara... pentru ca astept ziua noastra mai mult ca oricand pentru ca ai avut grija sa ma faci sa visez, sa sper, sa cred.
Pentru tine, Diana Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zi ceva!