duminică, 29 august 2010

Alexandrina Hristov and Alina Manole

Nu demult il aud pe bunul meu prieten Maxxer cum fredeneaza dupa laptop o melodie cantata de o fetiscana cu accent modovenesc. Surprinzator tinand cont ca el nu fredoneaza nimic ce nu contine cuv obscene (glumesc, doar melodia pe care o fredona nu era nici pe departe pe stilul cu care ma obisnuiose) .... si canta cu o asa pasiune parca il aud... " ..am smuls codrii din pamant, am baut livezi di poama... am chicat di zaci di ori..." credeti-ma melodia, m-a impresionat profund... si nu numai cea fredonata de maxxer... toate sunt exceptionale... asa ca m-am gandit sa v-o recomand... pe... inegalabila... si incontestabila ... Alexandrina Hristov!!!



Iar in seara asta citind blogul cuiva am dat peste Alina Manole... sincer nu am auzit de ea pana in seara asta.... dar ascultand melodiile ei, m-am trezit... e 6 domineata:P... si dupa cum scria in cool cat intr-un colt pe perete..." viata fara muzica ar fi o greseala"...asa ca va invit sa ne incepem dimineata cu o cafea fierbinte si ceva muzica buna...

Un comentariu:

  1. Cand a lansat Alina Manole `Luna patrata` a cantat la liceul unde a invatat ea, unde am invatat si eu. E atat de calda fiinta asta, si c-un zambet chiar ca de copil. Nu are cum sa nu iti placa.

    RăspundețiȘtergere

Zi ceva!